Om os

Vi kalder os NVOLVE, fordi vi er meget engagerede og involverede i alt, vi foretager os. Vi ville hedde Involve Recruiters, men det er lidt langt. Det korte af det lange er, at vores motivation er at skabe værdi for virksomheder, kandidater, branche og samfund. Det er vi villige til at gå temmelig langt for at opnå!

Vi tænker bæredygtighed ind omkring kompetencer og mennesker i branchen. Bæredygtighed betyder i denne sammenhæng, at vi passer på de knappe menneskelige ressourcer – og bidrager til, at uddannelsessystemet udvikler flere og de rette til morgendagens opgaver. Nok skal kompetencer og karrierer skabe værdi for virksomheder, men skal tillige bidrage til et bedre samfund og meningsfyldte liv for alle. Måske tænker du selv i jeres bidrag til ESG-regnskabet og jeres impact på samfundet. Det er også her, vi bliver et aktiv for dig og din virksomhed.  

Vi er specialister inden for it, tech og digital. Hos NVOLVE kan du få rådgivning om og hjælp til rekruttering af enkeltpersoner eller teams. Tilsvarende kan vi hjælpe dig, der er leder eller specialist  med din karriere.

Du kan være sikker på en kyndig og ansvarlig proces, når du samarbejder med os. Vi har alle selv stået i dine sko tidligere i vores karrierer. Vi ved rigtig meget om virksomhedernes forretning, processer, teknologier, roller, mv. Nok så væsentlig færdes vi hjemmevant blandt aktørerne, brancheforeninger, uddannelseskanalerne, det politiske lag og ved, hvordan tingene spiller sammen. Den viden indgår i vores samarbejde.

Vi involverer os i it-professionelles og lederes karrierer og udvikling af værdi i markedet

Vi kærer os om kandidater og andre i branchens karrierer, så de får det maksimale ud af deres arbejdsliv. Vi giver karriereråd og hjælper gerne med at snakke om, hvordan karrieren kan balanceres i forhold til livet i øvrigt. Vi har fokus på, at tingene giver mening.